Henk en ik kennen elkaar al meer dan 55 jaar als vrienden en broeders!
Het begon op een Bijbelstudieweekend van stichting Verdieping en Activering in juni 1958. Daar kwamen we beiden in een geestelijke stroomversnelling terecht wat uitliep op een nieuw leven met Jezus.
We  waren allebei al actief in het plaatselijke kerkelijke jeugdwerk, Henk in Rijnsburg en ik in Aalsmeer. Daar gingen we uiteraard mee verder maar nu met een heel nieuw zicht op Gods doel met de jeugd.

We raakten beiden ook betrokken bij kampwerk, Henk bij de bijbelstudiekampen van Sidney Wilson in Oostenrijk, en in Aalsmeer draaide ik jarenlang mee in het bestaande kerkelijke kampwerk.

Op de eerste april 1970 begon de EO met uitzenden en in oktober van dat jaar kwam ik daar als medewerker binnen. Ik bleef buiten beeld  en maakte kinderprogramma's. Henk kwam een paar jaar later bij de EO in beeld en maakte hoofdzakelijk Bijbelstudieprogramma's voor de jeugd.

Nu zijn we beiden gepensioneerd en waar we de kans krijgen en onze gezondheid het toelaat (s)preken we nog in kerken, gemeenten en conferenties voor jeugd en volwassenen, zowel in Nederland als in Vlaanderen.
Henk is nu ook bezig zijn geestelijke kapitaal vast te leggen in boeken, terwijl ik alles wat ik op deze wijze mag doorgeven probeer wereldkundig te maken via een website en een kanaal op YouTube.

We worden zo langzamerhand een dagje ouder (Henk 06/1934 en ik 06/1932!) en zijn allebei vreselijk dankbaar dat we tot op heden, februari 2016, nog zo bezig mogen zijn op onze oude dag...
Met dank aan Arjan Baan voor de foto!