1 juli 2013: Ons huis is verkocht en we zijn op dit moment druk aan het
Hieronder wat foto's van onze  hoeve in de Vlaamse Ardennen en het hoe en waarom!
Als kind droomde LaniŽlle al van een boerderij en vooral de laatste tijd liep ze rond met de gedachte aan iets dergelijks in Wim's geboortestreek met veel groen en ruimte rondom zodat de kinderen wat meer zouden kunnen gaan ervaren van het buitenleven. Ook voor het kontakt met Wim's moeder en grootmoeder zou dat ideaal zijn. Na heel wat gezoek kwam er een te koop staande hoeve in zicht die qua ligging en prijs helemaal bij die visie paste.
Na alles goed te hebben bekeken en het advies van een deskundige te hebben ingewonnen en ook iedereen het zag zitten, werd de koop gesloten op voorwaarde dat we ons huis in Mariakerke tegen een verantwoorde prijs zouden kunnen verkopen.

Tot onze grote verrassing liet dat niet lang op zich wachten. Op de open dag die we hadden georganiseerd voor eventuele gegadigden, bleken de ouders van een goede huisvriendin heel geÔnteresseerd te zijn. Ons huis voorzag precies in wat ze zochten voor de verwezelijking van hun visie en ideeŽn. Ze waren meteen verkocht, inclusief het huis!  Dat onze woning in Mariakerke in handen is gekomen van gelovige mensen, was een bemoediging die erg welkom was!
HOME FOR ME IS: THE WILL OF GOD!
NORMAN GRUBB
OPSTEL VAN LANIňLLE UIT 1986...

Grotere kaart weergeven
HIERONDER ZIE JE HET WEGGETJE VANAF  ONS HUIS (ACHTER DE HEG LINKS!) NAAR HET DUIVENBOS!